فروش الکترود

فروش الکترود

الکترودها برای جوشکاری فلزات به کار می‌روند. در صنعت جوشکاری از الکترودهای مختلفی استفاده می‌شود که هر کدام نوع مخصوص به خود را دارا هستند. برای جوش‌های ساده و در سازمان‌های کوچک قرار دارند، الکترودهای جوشکاری عمودی استفاده می‌شوند.

الکترودهای نیمه‌اتوماتیک از قطعات فلزی سخت تشکیل شده‌اند که بافت یکنواختی دارند و مقاومتی بالا را به دنبال دارند. الکترودهای این نوع برای جوشکاری لوله‌های مانند لوله‌های گاز و نفت، باله‌های توربین‌های بادی و هواپیماها، سازه‌های فلزی و غیره استفاده می‌شوند.

همچنین الکترودهای فولادی خاصی وجود دارند که برای جوشکاری فولادهایی با سختی بالا، دارای فولاد آلیاژی و یا حتی جوشکاری در شرایط کم تماس از آن‌ها استفاده می‌شود. الکترودهای فعال همچنین معمولاً برای فولاد جوش استفاده می‌شوند.

الکترودهای جوشکاری نیمه‌اتوماتیک از سرعت بالا و قابلیت پرکنندگی خوبی برخوردارند. همچنین، بازدهی جوشکاری با استفاده از الکترودهای نیمهاتوماتیک بالا می‌باشد و منعطف بودن و انعطاف‌پذیری در طراحی پروژه نیازهای مشتری را برطرف می‌سازد. در حال حاضر بسیاری از فروشگاه هایی که در تعمیرات صنعتی فعال هستند، الکترودهای نیمه اتوماتیک را به مشتریان خود ارائه می‌دهند.



الکترودهای فولادی مقاوم در برابر حرارت

الکترودهای فولادی مقاوم در برابر حرارت، الکترودهایی هستند که در شرایطی که در آنها دمای بالایی وجود دارد، مقاومت بیشتری نسبت به الکترودهای دیگر دارند. این الکترودها به صورت ورقهای فولادی به دو صورت روکش شده با پوشش فلزی نیز تولید می شوند. الکترودهای فولادی مقاوم در برابر حرارت، معمولا برای جوشکاری قطعات فلزی در شرایطی که دمای بالایی وجود دارد نظیر جوشکاری تجهیزات در دمای بالا، نیروگاه های حرارتی، اتومبیل سازی و نفت و گاز به کار می روند.

خصوصیات الکترودهای فولادی مقاوم در برابر حرارت، شامل مقاومت بالا در برابر خوردگی، عملکرد مناسب در دماهای بالایی، قابلیت جوشکاری با سرعت بالا و اتصالاتی با قوت کششی بالا می باشد. این الکترودها تولید شده از فولادهایی با مقاومت بالا در برابر حرارت و خوردگی هستند که تحت عملیات خاصی ترمیم پذیری بالایی دارند.

الکترودهای فولادی مقاوم در برابر حرارت، قابل استفاده در دماهای بالایی تا حدود 1200 درجه سانتیگراد می باشند. برای استفاده از این الکترودها بهتر است که از اتصالاتی از نوع جوش لبه به لبه استفاده شود و در هنگام جوشکاری توجه به کیفیت جوش، دمای حداقل همراه با سرعت جوشکاری قابل قبول و شرایط درجه حرارت در صفحه کار داشته باشید. این الکترودها به عنوان جوشکاری در دماهای بالا مورد استفاده قرار می گیرند و برای لوله ها، مخازن، برج های خنک کننده و دیگ های بخار استفاده می شوند.



الکترودهای آلومینیوم

الکترودهای آلومینیوم یکی از انواع الکترودهای جوشکاری هستند که با استفاده از آن‌ها می‌توان به راحتی قطعات آلومینیوم را با هم جوش داد. الکترود های آلومینیوم به دلیل داشتن ویژگی‌های خاصی مانند شفافیت الکتریکی، مصرف کمتر نیروی برقی برای جوشکاری و خروجی جوش قوی، در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در جوشکاری برای استفاده از الکترودهای آلومینیوم، ابتدا باید سطح قطعه‌های آلومینیوم تمیز شود. سپس بسته به نوع الکترود و لحیم‌کاری، یک جریان ولتاژ مشخص باید برای الکترود تنظیم شود. برای جوشکاری با الکترودهای آلومینیوم معمولاً از منابع تغذیه AC استفاده می‌شود.

جوشکاری با الکترودهای آلومینیوم به شکل دوامی یا خطی قابل انجام است ولی در هر دو حالت، عمق کمی دارد و به دلیل میزان گرمای بالا در ناحیه جوش، یک اکسید ظاهر می‌شود. برای جلوگیری از این موضوع، می توان از گازهای محافظ مانند آرگون یا هلیوم استفاده کرد.

بنابراین الکترودهای آلومینیوم یکی از بهترین روش های جوشکاری قطعات آلومینیوم است که در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرند. با توجه به خصوصیات آلومینیوم، استفاده از الکترودهای آلومینیوم برای جوشکاری نیاز به توجه و دقت بیشتری دارد.



الکترودهای فلزیاب

الکترود‌های فلزیاب یکی از مهم‌ترین وسایل مورد استفاده در حفاریهای نفت و گاز می‌باشند. این الکترود‌ها برای پیدا کردن نفت یا گاز در زیر زمین استفاده می‌شوند. الکترود‌های فلزیاب تعدادی قطعه از فلزهای مختلف هستند که به یکدیگر وصل شده‌اند و به کابل توصیه شده اتصال می‌یابند. هدف اصلی از استفاده از این الکترود‌ها، شناسایی و تعیین نوعیت فلزهاس موجود در زمین است.

الکترود‌های فلزباب به دور از معایب برخی دستگاه‌های تشخیص مسیر اذره است، چرا که از این روش برای یافتن معدن‌ها و سیل های فلزی استفاده می شود. این دستگاه برای اکتشاف معدن در خاک، بدون نیاز به حفره و خریداری معدن، به کار می رود. اما در صورت استفاده از الکترودهای فلزیاب در ناحیه‌های الکتریکی پایین در صعودی و به فعالسازی مخروط پوشش‌پذیر روتوآسیل احتیاج دارد. با استفاده از الکترودهای فلزیاب می توان هرگونه فلزیابی را که در زیر سطح زمین موجود است، شناسایی نمود.

استفاده از الکترودهای فلزیاب به دو نوع حرارتی و خطی تقسیم می شود. در روش حرارتی انتقال حرارت بین عناصر الکترود صورت می گیرد که می توان با اندازه گیری دمای آنها از پارامترهای فیزیکی که با فلز موجود مرتبط هستند نظیر مقاومت الکتریکی و فشار بهره برد. در روش خطی نیز استفاده از امواج الکتریکی فرستاده شده از منبع به سمت زیر سطح را می باشد. پس از عبور از محیط، فرکانس و شدت این امواج تغییر می کند و هنگام بازگشت به دستگاه، با توجه به تکیه گاههایی که برای دریافت این سیگنال ها گذاشته شده‌اند،قابل شناسایی می باشد.



الکترودهای تیتانیومی

الکترودهای تیتانیومی، نوعی الکترود هستند که برای جوشکاری فلزات با تیتانیوم به کار می‌روند. این الکترودها معمولاً در صنعت هوافضا، صنایع شیمیایی و همچنین در تولید وسایل پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یکی از مزایای الکترودهای تیتانیومی، مقاومت بالای آنها در برابر خوردگی و اکسیداسیون است. همچنین، این الکترودها به دلیل مقاومت بالایی که در برابر حرارت دارند، معمولاً برای جوشکاری فلزات با دماهای بالا استفاده می‌شوند.

ذخیره‌سازی الکترودهای تیتانیومی به خوبی با تکنولوژی‌های روز دنیا انجام می‌شود و این الکترودها در سطح جهانی توزیع می‌شوند. با توجه به ویژگی‌های این الکترودها، خصوصاً مقاومت آنها در برابر خوردگی، آنها به پوشش دادن و بازسازی قطعات فلزی که در شرایط سختی قرار می‌گیرند، کمک شایانی می‌کنند.

به طور کلی، استفاده از الکترودهای تیتانیومی به خاطر ویژگی‌هایی که در برابر خوردگی و حرارت دارند، برای جوشکاری فلزات با دما، مقاومت و شرایط بالاترین قابل انتظار، توصیه می‌شود.



الکترودهای استیل ضد زنگ

الکترودهای استیل ضد زنگ، یکی از محصولات مهم صنعت جوشکاری است که دارای خاصیت‌های ویژه‌ای مانند مقاومت به خوردگی، زنگ‌زدگی، حرارت و فشار بالا هستند. استیل ضد زنگ، به علت داشتن آلیاژهایی از جمله کربن، نیکل، کروم و مولیبدن، در برابر عوامل خارجی مانند اکسیژن، آب، رطوبت و اسیدها مقاوم است. بنابراین، الکترودهای استیل ضد زنگ همچون جوشکاری در محیط های خشن با شرایط نامناسب، کارایی بیشتری نسبت به الکترودهای سنتی دارند.

در صنعت نفت و گاز، الکترودهای استیل ضد زنگ برای جوشکاری قطعات فلزی مورد استفاده قرار میگیرند. در واقع، مهمترین کاربرد الکترودهای استیل ضد زنگ در صنعت نفت و گاز، جوشکاری لوله های گازی و نفتی است. همچنین، در صنعت حمل و نقل، الکترودهای استیل ضد زنگ برای جوشکاری کامیون ها و وسایل حمل و نقل مورد استفاده قرار میگیرند.

در نهایت، باید گفت که استفاده از الکترودهای استیل ضد زنگ، به دلیل مقاومت بالا و کیفیت بالای جوش، هزینه‌های مرتبط با تعمیرات و نگهداری را به‌طور قابل توجهی کاهش می‌دهد و بهبود کارایی واحدهای صنعتی را تضمین می کند. بنابراین، استفاده از الکترودهای استیل ضد زنگ به عنوان یک جایگزین مناسب در مقایسه با الکترودهای سنتی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.



الکترودهای آهنی

الکترودهای آهنی یک نوع الکترودهای جوشکاری هستند که در فرآیند جوشکاری، برای ایجاد شدت جریان بیشتر از طریق الکترود به محل جوشکاری اعمال می‌شوند. این الکترودها از جمله محبوبترین الکترودهای جوشکاری می‌باشند و به دلیل قیمت پایین، کارایی بالا، قابلیت جوشکاری در تمام نواحی مختلف و مقاومت خوب در برابر خوردگی و سایش، بسیار پرطرفدار هستند.

ترکیب این الکترودها به صورت پوسته‌ی آهنی است که در درون آن، پودر‌های فلزی مختلفی جهت تولید جفت الکتریکی مورد نیاز جهت جوشکاری وجود دارند. همچنین، الکترودهای آهنی به دلیل وجود پوسته، در هنگام استفاده از فضای خارجی محافظت می‌شوند و خوردگی و سایش آنها را به حداقل می‌رساند.

الکترودهای آهنی دارای نوع متفاوتی از بسته بندی هستند. در یک نوع از بسته بندی، الکترود با یک پوسته‌ی پلاستیکی که در پایین آن اتصال جریان قرار دارد، بسته می‌شود. در نوع دیگر، الکترود با پوسته‌ی فلزی و اتصال جریان مخصوص خود بسته می‌شود.

به عنوان خلاصه می‌توان گفت که الکترودهای آهنی برای جوشکاری در تمام نواحی صنعت و منازل کاربرد دارند. این الکترودها به دلیل قیمت مناسب، کارایی بالا، مقاومت در برابر خوردگی و سایش، و افزایش طول عمر قطعات جوشکاری پرطرفدار هستند.